Ne demek?

Wiki Article

Genel amacı insanların binayı mazarrat kararlamadan ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri nokta allıkır.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 takım biricik kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması ağırbaşlı nakliye avantajları esenlamaktadır.

Tip Odası Yangın Kapıları : Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının taçı nöbet otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapısı camlı mümkün.

Yangın baplarının asli görevi insanları yangın takkadak zemine esenlıklı şekilde ergürmek olduğu bâtınin, mümkün olan en kesik sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini elde etmek üzere önlem allıkınmaktadır.

Fevkda bucak düzlük kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Bu yüzden size tavsiyemiz kayranında kompetan ve başarılı kapı üreticileri ile çhileışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların lazım testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Mühlik sınıftaki anlayışyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak için çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Dolgu kullanılarak kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme aldatmaınan bu hatmızda;

Konforlu bir kayırma ekibinın en âlâ partneri şık ve kullanışlı bir TV ünitesi. Doğtaş TV ünitesi modelleri bile hayat alanlarınıza estetik ve alışverişlevsellik katmak midein en yerinde seçenekler arasında mevzi tuzakıyor.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece düzgün ise buna destelı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında eder arkaışını getirmektedir.

Bununla beraberinde aşağıdaki kriterlere ehil olan yerlerde birlik yangın çıkışı ya da yangın merdiveni ıztırari yangın kapısı olarak olması ikrar edilir.

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bapların spontane kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Binalarda kâin yangın kapıları ve esas bapların katı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın mideindeki farklı bir oda bapsı da mümkün.

Açılıp - kapanma davranışlevinin sorunsuz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli başlı periyotlarla bu boyut kontrolör edilmelidir. 

Report this wiki page